• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У с. Голодьки Хмільницького району відбулися громадські слухання

eye

396

19.01.2021 14:03

Новини

18 січня 2021 року у приміщенні сільської ради села Голодьки відбулись громадські слухання.

За доручення міського голови Миколи Юрчишина головував на засіданні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимир Загіка.

Захід відбувся із дотриманням постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На порядок денний було винесено одне питання:

«Про обговорення Детального плану території (земельної ділянки орієнтовною площею 6,5 га) для садибної житлової забудови у с. Голодьки Хмільницького району Вінницької області".

У складі Детального плану розроблений розділ «Охорона навколишнього природного середовища», який відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» є звітом про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування».

З питання доповідав розробник містобудівної документації Геннадій Мальований. Він поінформував громаду про важливі деталі розробки плану території та пояснив важливість цього містобудівного документу для подальшого розвитку території села Голодьки.

Доповідач надав відповіді на запитання учасників громадських слухань.

Одноголосно було ухвалено Резолюцію з питання порядку денного.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу