• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Проведено позачергову 5 сесію міської ради 8 скликання

eye

538

25.01.2021 09:34

Новини

22 січня 2021 року під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулась позачергова 5 сесія  міської ради 8 скликання.

Кворум забезпечили тридцять один депутат міської ради 8 скликання.

Пленарне засідання проведено з дотриманням Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

Перед початком роботи міський голова Микола Юрчишин привітав усіх присутніх з Днем Соборності України. Міський голова зауважив, що саме цього дня на Софійській площі у Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину незалежну державу. День соборності символізує єдність українських земель і є одним зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності.

Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісна Україна – це повернення окупованих  Криму і окремих районів Донецької і Луганської областей.

Також головуючим було доведено до відома депутатів інформацію про утворення та реєстрацію у міській раді 8 скликання четвертої депутатської фракції політичної партії Вінницької обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

На порядок денний позачергової сесії було винесено чотирнадцять питань.

Депутати прийняли до  комунальної  власності  Хмільницької міської  територіальної громади майно комунального некомерційного підприємства "Літинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги".

Погоджено прийняття до  комунальної  власності  міської громади комунальних закладів та установ: Хмільницький районний Будинок культури, Хмільницька районна дитяча бібліотека, Хмільницька районна бібліотека для дорослих, Історичний музей імені Василя Порика та Хмільницький районний трудовий архів.

Одноголосно було затверджено Програму сприяння діяльності комунальної установи «Хмільницький трудовий архів» на 2021 рік та відповідного Порядку використання коштів міського бюджету.

Окремим рішенням підтримано положення про управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради, про відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі, відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту, відділ розвитку сільського господарства управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради.

Частина питань порядку денного позачергової сесії стосувалась внесення змін до міських цільових програм.

Затверджено перелік земельних ділянок  сільськогосподарського призначення комунальної власності Хмільницької міської ТГ, право оренди на  які підлягає продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах) у 2021-2023 роках.

Внесено зміни до загальної структури виконавчих органів Хмільницької міської ради та штатного розпису працівників виконавчих  органів Хмільницької міської ради.

Депутатський корпус затвердив звіт про виконання бюджету Хмільницької міської громади за 2020 р. та договори про передачу коштів між місцевими бюджетами у 2021 році.

Депутати також погодили зміни до бюджету Хмільницької міської громади на 2021 рік.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу