• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У школах громади має бути тепло і комфортно, - Микола Юрчишин

eye

416

27.01.2021 09:01

Новини

З 25 січня 2021 року у школах міської громади відновилося звичне навчання. В яких умовах проходить навчальний процес, чи тепло і комфортно учням здобувати освіту – міський голова Микола Юрчишин  доручив перевірити освітні заклади.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик відвідали школу-гімназію №1, школи №2 та №3 міста Хмільника.

Посадовці оглянули приміщення котелень, побутові, класні кімнати та актові зали, поспілкувалися з учнівськими та педагогічними колективами шкіл про заходи для поліпшення навчально-виховного процесу.

Загалом ситуація у школах контролюється. У закладах освіти тепло, затишно та комфортно. Температурний режим у молодших та старших класах сягає позначки 18 – 20 градусів тепла. Діти розповідають, що хочуть навчатися у школі за звичною формою.

Міський голова Микола Юрчишин вважає, що для повноцінного навчального процесу у школах громади має бути тепло і комфортно, тому це питання і надалі особисто контролюватиме.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу