• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді триває розробка програми громадянського суспільства

eye

241

28.01.2021 10:48

Новини

У рамках проєкту «Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні», що реалізується Хмільницькою міською радою та Громадською спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки  National Endowment for Democracy (NED) , в онлайн форматі відбулася координаційна зустріч представників громад-учасників проєкту.

Хмільницьку міську територіальну громаду представляли: начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Наталія Мазур та Голова Ради громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.

Під час зустрічі представники громад-учасників проєкту поділилися своїми напрацюваннями у  сфері розробки місцевих програм розвитку громадянського суспільства, а також окреслили свої подальші кроки.

Зокрема, представники Хмільницької громади зазначили, що вже створено робочу групу, до складу якої увійшли посадовці міської ради та представники громадських організацій, а також проведено аналіз поточного стану розвитку громадянського суспільства у Хмільницькій громаді.

Закцентовано увагу й  на тому, що в п’ятницю, 29 січня, о 13.00, в конференц-залі міської ради, планується провести чергове засідання робочої групи, під час якого буде презентовано результати аналізу стану розвитку громадянського суспільства в Хмільницькій громаді, а також обговорено окремі напрямки майбутньої програми.

Захід відбувся в рамках проєкту «Впровадження нових форм співпраці влади та громадських організацій на місцевому рівні», що реалізується Хмільницькою міською радою та Громадською спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки  National Endowment for Democracy (NED).

27 та  28 серпня 2020 року реалізовано перший етап проекту –  навчальна зустріч. Хмільницьку міську громаду в ході навчальної зустрічі представляли:

·         начальник фінансового управління міської ради Тетяна Тищенко,

·         начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Наталія Мазур,

·         провідний спеціаліст відділу прогнозування та залучення інвестицій управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради Наталя Мельник,

·         Олена Черній та Віталій Дорох (громадська організація «ПРАВО»,

·         Яків Настасюк (громадська організація «Туристично-оздоровча Україна).

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу