• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Учителька математики з с.Голодьки перемогла в конкурсі «Учитель року»

eye

818

06.02.2021 09:21

Новини

Впродовж 18 – 22 січня 2021 року, на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», проходив І етап другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика".

Загалом 36 учасників були об’єднані у 4 групи. За результатами двох конкурсних випробувань: «Дистанційний урок» та «Контрольна робота» до наступного етапу («Методичний практикум») було допущено 12 конкурсантів.

4 лютого 2021 року відбулося підсумкове випробування «Методичний практикум». Відібрано 3 учасники ІІІ етапу другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика», які взяли участь у випробуванні «Урок».

Оголошено трьох переможців другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика».

Із приємністю повідомляємо, що третє місце виборола вчителька математики КЗ «Голодьківський ЗЗСО І-ІІ ступенів» Хмільницької міської ради Тетяна Мельник.

Тетяна Олександрівна продемонструвала знання предмета, методичну компетентність, творчий підхід; спрямованість на формування предметних та ключових компетентностей; реалізацію наскрізних змістових ліній; професійні якості вчителя.

Вітаємо її з перемогою! Бажаємо творчого натхнення, міцного здоров’я, успіхів у навчанні та вихованні учнівської молоді, нових перемог і звершень!

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Назад до розділу