• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговій 6 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання

eye

405

08.02.2021 12:53

Новини

5 лютого під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 6 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 30 депутатів міської ради, які розглянули 99 планових питань та 7 питань порядку денного "Різне".

Перед розглядом питань порядку денного міський голова довів до відома депутатів інформацію про утворення та реєстрацію у міській раді 8 скликання  депутатської фракції політичної партії Вінницької обласної територіальної організації «Голос».

Першим депутати затвердили план роботи Хмільницької міської ради на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного передбачала звіти про виконання міських цільових програм та внесення змін до діючих програм: зокрема, про регулювання земельних відносин та управління комунальною власністю, розвиток житлово-комунального  господарства, утримання дорожнього господарства, збереження та використання об’єктів культурної спадщини, підтримки сім'ї, дітей та молоді, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей  жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми,  сприяння розвитку освіти, фізичної культури і спорту, економічного і соціального розвитку міської громади. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цих цільових програм.

Депутати погодили штатні розписи комунальних підприємств «Хмільниккомунсервіс» і «Хмільникводоканал» та затвердили штатний розпис управління освіти, молоді та спорту міської ради.

Значний блок питань чергової сесії, а це - понад шість десятків проєктів,  стосувався врегулювання земельних відносин. Три проєкти рішень цього блоку не були підтримані депутатами.

Депутатський корпус погодив зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2021 рік.

Місцеві обранці прийняли у власність Хмільницької міської  територіальної громади комунальні заклади освіти, автобуси спільної комунальної власності територіальних громад районів, а також затвердили Положення про порядок використання шкільних автобусів Хмільницької міської територіальної громади.

Депутати внесли зміни до Порядку надання платних послуг з харчування учням закладів загальної середньої освіти населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, а також Порядків та Граничних норм витрат на забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів.

З метою забезпечення епідеміологічного благополуччя населення громади місцеві обранці підтримали внесення змін до Комплексної програми покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської територіальної громади щодо виділення коштів для придбання засобів індивідуального захисту, антисептичних препаратів, дезінфекційних засобів та обладнання для запобігання розповсюдження коронавірусу типу COVID-2019.

Організаційний відділ Хмільницької  міської ради

Назад до розділу