• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Від кожного з нас залежить соціальний комфорт у громаді

eye

273

10.02.2021 16:28

Новини

10  лютого  2021 року міський голова Микола Юрчишин разом зі своїми заступниками та керівниками профільних структурних підрозділів поспілкувався із заступницею Уманського міського голови, начальницею управління праці та соціального захисту населення міської ради Галиною Кучер.  

Розмова відбулася у форматі взаємообміну корисним досвідом про те як покращити стандарти соціальних послуг для жителів громад.

Пані Галина Кучер розповіла про те як в Умані працює розгалужена система соціальних послуг та реабілітаційних закладів, як впроваджуються інноваційні рішення на місцевому рівні для покращення стандартів соціальних послуг.

Під час корисного діалогу міський голова Микола Юрчишин сказав, що значну увагу приділяє покращенню соціальних послуг для жителів громади.

«Кожне місто  та громада йдуть своїм шляхом, маючи ресурси і готовність  приймати свої інноваційні рішення. Влада ж не повинна боятися проблем людей, треба відкинути байдужість і страх перед проблемами громадян.  Треба йти людям назустріч, даючи їм шанс змінитися і змінити своє життя на краще. Насправді від кожного з нас залежить багато, і першим чином забезпечення соціального комфорту в громаді - підкреслив міський голова на завершення зустрічі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу