• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Досвід Хмільника - на міжнародній конференції "#МІСТА ТА ЗМІНИ: ДОСЯГНЕННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ"

eye

258

11.02.2021 11:36

Новини

10 лютого 2021 року, за організації Проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація Канадських муніципалітетів за фінансової підтримки міжнародних справ Канади, в онлайн/офлайн форматі відбулася Міжнародна конференція «# МІСТА ТА ЗМІНИ: ДОСЯГНЕННЯ, ПЕРСПЕКТИВИ».

Учасниками конференції були понад 200 представників органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій, провідних експертів. В якості спікерів виступили міжнародні та українські експерти, фахівці-практики, які мають значний досвід у розвитку муніципального сектору.

Тематика конференції охоплювала досить широкий діапазон тем – це вплив врахування питань гендерної рівності на соціальний та економічний розвиток громад; децентралізація та розвиток громад; інноваційні інструменти прозорості влади та залучення громадськості; взаємодія влади та бізнесу.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина Хмільницьку міську раду в роботі конференції представляв заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик. Сергій Борисович виступив в обговоренні теми «Інклюзивне врядування: інноваційні інструменти прозорості влади та залучення громадськості».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу