• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Обговорили актуальні питання зі старостами громади

eye

285

11.02.2021 16:07

Новини

11 лютого 2021 року в конференц-залі Хмільницької міської ради відбулася нарада за участі заступників міського голови, керівників виконавчих органів міської ради, старост населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, комунальних підприємств та установ громади.

Процесом наради було охоплено ряд актуальних питань, що потребують координації спільних зусиль та відповідальності в умовах місцевого управління.

Це, зокрема, такі питання:

-      Порядок укладення жителями населених пунктів громади договорів на вивезення твердих побутових відходів, вирішення питань будівництва водогонів для забезпечення водопостачанням освітніх закладів  і ФАП, жителів громади;

-      Про видачу витягів про зареєстрованих громадин для отримання ІD-картки, наповнення електронного реєстру архівними даними громадян, які фактично зареєстровані в населеному пункті.

Також обговорено питання виконання сільських бюджетів за 2020 рік та вчасного подання фінансової звітності.

Для старост і діловодів доведена інформація про основні завдання  системи військового обліку, а це - постійне забезпечення повноти та достовірності даних, що визначають кількісний склад та якісний стан призовників і військовозобов’язаних на території Хмільницької міської територіальної громади. Така взаємодія необхідна  для відпрацювання чіткого механізму співпраці виконавчих органів Хмільницької міської ради  з  об’єднаним районним  територіальним  центром комплектування та соціальної підтримки з цих питань.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради

Назад до розділу