• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Біль втрат в афганській війні відлунює загальним болем

eye

225

15.02.2021 08:23

Новини

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Мужні наші земляки!

Є люди, для яких честь і обов’язок – найперше. Вони без вагань готові до порятунку і перед ними немає шляху назад… Вони - борці, захисники, вони - миротворці…

Я маю за честь знати Вас, воїни-афганці! - Таких людей, моїх земляків.

Для мене Ви – велике братство мужніх, вольових людей, близьких обов’язком і словом, хрещених бойовим духом відданості та поваги один до одного, до всіх нас.

Ось уже 32 роки, як біль втрат в афганській неоголошеній війні відлунює загальним болем, а радість вашої зустрічі щороку стає загальним почуттям відродження й одкровення.

Правда про Афганську війну - трагічна…

У Афганістані загинули наші земляки – Петро Бондарчук із села Голодьки, Микола Голюк з села Кривошиї, Віктор Парсяк із села Скаржинці, Юрій Гуменюк із села Сьомаки, Олександр Томчук із села Осична, Віктор Гнатюк із села Чепелі, Олександр Грицик із села Лозна, Сергій Кубишин із села Софіївка, Володимир Красуцький із села Кустівці. Вічна їм пам’ять!

Безмежно дякую Вам, воїни інтернаціоналісти, за активну громадянську позицію, ініціативну громадську діяльність, утвердження української державності та патріотизму в нашій громаді.

Із особливою радістю вітаю Вас ще й зі Стрітенням Господнім – святом, що є особливо шанованим Вами, святом, що збирає усіх на традиційну зустріч-спомин.

Хочеться в цей день і на прийдешні роки від усього серця побажати Вам міцного здоров’я, єдності, злагоди та впевненості в мирне майбутнє нашої держави.

З повагою та щиро

Міський голова                                                                  Микола ЮРЧИШИН

 

Назад до розділу