• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Посадовці Хмільницької громади взяли участь у форумі партнерства

eye

370

23.02.2021 12:54

RSS

За ініціативи агроіндустріального холдингу МХП та сприяння команди благодійного фонду «МХП – Громаді» в місті Ладижині відбувся щорічний форум взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади.

Захід мав на меті об’єднання зусиль бізнесу, влади і громади для розвитку сіл та міст на територіях присутності агроіндустріального холдингу МХП.

У заході взяли участь голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, заступник голови Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко, народний депутат України Микола Кучер, голови та представники територіальних громад Вінницької, Хмельницької, Житомирської областей, директори виробничих підрозділів підприємств Групи МХП, менеджери корпоративної соціальної відповідальності холдингу з Вінницької, Черкаської та Київської областей, та інші гості форуму.

Хмільницьку міську територіальну громаду представляли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик, староста Великомитницького старостинського округу Тетяна Шкатюк, начальник управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради Юрій Підвальнюк та заступник начальника управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради, начальник відділу розвитку сільського господарства Лілія Денисюк.

Заступник голови правління з корпоративно-соціальної відповідальності МХП Ігор Лещенко розповів учасникам заходу про результати діяльності БФ «МХП- Громаді» за 2020 рік та цілі на 2021 рік, а також поділився принципами корпоративної соціальної відповідальності.

Керівник соціальних проектів Вінницького регіону Благодійного фонду «МХП-Громаді» Петро Андрієць презентував конкурс «Час діяти, Україно».

На тему: «Екологія, утилізація відходів сміттєзвалища на рівні ОТГ» виступила в.о. директора «Агенції регіонального розвитку Вінницької області» Наталія Гижко.

Про можливості залучення донорських коштів Благодійним фондом «МХП-Громаді» для реалізації міжнародних проектів доповіла менеджер із залучення міжнародних інвестицій МХП Ольга Маліхатко.

Посадовці Хмільницької громади дізналися про нові можливості та ініціативи, які можуть бути співфінансовані благодійним фондом «МХП- Громаді». За спілкуванням із експертами на тему розвитку громад мали нагоду обговорити кращі практики співпраці та партнерства між бізнесом, владою і громадою.

Управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу