• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком міської ради розглянув 25 актуальних питань для громади

eye

536

23.02.2021 12:59

RSS

Як правило, у передсесійний період виконавчий комітет Хмільницької міської ради проводить своє позачергове засідання.

23 лютого 2021 року, під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина було скликане позачергове  засідання виконавчого комітету міської ради.  

Упродовж засідання розглянуто 25 суспільно-значимих питань міської громади. За результатами розгляду питань ухвалено вмотивовані рішення.

У пріоритетному порядку головний виконавчий орган міської ради розглянув питання щодо захисту прав дітей міської громади. Це - питання про: звільнення від оплати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти, встановлення опіки над малолітньою дитиною, надання дозволу батькам на прийняття в дар житлового будинку на ім’я малолітніх дітей тощо.

Далі виконком урегулював питання економічного і комунального напрямків, розглянувши питання про внесення змін до розкладів руху на автобусних маршрутах загального користування та передачу комунального майна на баланс виконкому.

Значна частка питань стосувалися бюджетної політики у громаді. Між іншим, 16 питань цього блоку – це проекти сесійних рішень про:  внесення змін до бюджету громади на 2021 рік, затвердження договору про передачу видатків у 2021 році, затвердження звітів про виконання сільських бюджетів. Ці питання виконком попередньо схвалив та рекомендував розглянути на пленарному засіданні ради.

Також виконавчий комітет міської ради попередньо розглянув  перелік питань, внесених до порядку денного позачергової 7 сесії міської ради 8 скликання, що відбудеться 24 лютого 2021 року.  

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу