• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 7-й сесії міської ради 8 скликання

eye

538

25.02.2021 09:44

RSS

24 лютого під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 7 сесія міської ради 8 скликання.

Загалом у роботі сесії взяли участь 28 депутатів міської ради, які розглянули 23 питання порядку денного.

Першим слухалося питання про безоплатне прийняття комунальних закладів та установ охорони здоров’я у власність Хмільницької міської територіальної громади. Зокрема, прийнято будівлі та майно комунального некомерційного підприємства «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги», комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна районна лікарня», комунального некомерційного підприємства «Хмільницька стоматологічна поліклініка», а також майно структурних підрозділів КНП «Хмільницький ЦПМСД» (амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерських пунктів сіл, які увійшли до міської громади), приміщення та майно комунального підприємства «Центральна Хмільницька аптека №265». Прийняті підприємства перейменовано та затверджено їх Статути. Віднині в міській громаді функціонують: КНП «Хмільницький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради, КНП «Хмільницька стоматологічна поліклініка» Хмільницької міської ради, КНП «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради та КП «Центральна Хмільницька аптека №265» Хмільницької міської ради.

Депутати затвердили звіти про виконання Березнянського, Великомитницького, Голодьківського, Кривошиївського, Куманівецького, Лелітського, Лозівського, Порицького , Сьомаківського, Широкогребельського, Тесівського, Шевченківського, Журавненського та Кожухівського сільських бюджетів за 2020 рік, внесли зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2021 рік та затвердили договір про передачу видатків у 2021 році.

Окремими рішеннями внесено зміни до загальної структури виконавчих органів Хмільницької міської ради і штатного розпису працівників виконавчих органів Хмільницької міської ради, Програми збереження та використання об’єктів культурної спадщини в Хмільницькій міській територіальній громаді на 2021-2024 роки, Програми управління комунальною власністю Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки та Статуту Комунального закладу «Будинок культури» Хмільницької міської ради.

Депутатський корпус розглянув заяви громадян про надання згоди на забудову орендованих земельних ділянок у м.Хмільнику та заяву ФОП Вознюк-Фелько А.М. щодо земельної ділянки у м.Хмільнику по вул. Івана Богуна, 2А.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу