• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Стратегія розвитку громади- 2027: анкетування продовжується

eye

739

25.02.2021 10:03

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді продовжується анкетування для подальшої розробки Стратегії розвитку до 2027 року. Дослідження думки мешканців буде враховано при визначені стратегічних та операційних цілей, а також напрямів проєктів, направлених на соціально-економічний розвиток нашої громади.

Свою думку висловили вже 1432 жителя, серед яких 119 відпочиваючих в санаторно-курортних закладах: санаторій «Радон» АП НВП «Візит», Хмільницька міська фізіотерапевтична лікарня, центральний військовий клінічний санаторій «Хмільник» та «Медичний центр реабілітації залізничників» ВП ПЗЗ, 15 представників бізнесу. Відповідально віднеслись до заповнення анкет учні старших класів, вчителі та вихователі дитячих навчальних закладів. Також на опрацюванні знаходяться анкети ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти». Найбільшу активність серед населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади проявили старости Бичок Ганна, Шкатюк Тетяна та Сухий Микола.

Пропонуємо долучитися до заповнення Опитувального листа за посиланням 

Опитувальний лист для підприємців за посиланням

Заздалегідь вдячні за Ваші зусилля та час!!

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу