• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Фахівцями Держпродспоживслужби виявлено 36 порушень

eye

294

25.02.2021 10:19

RSS

Хмільницьке управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про те, що за лютий місяць проведено 404 моніторингових обстеження суб’єктів господарювання.

У результаті перевірок виявлено 36 порушень у сфері реалізації продовольчих та непродовольчих товарів, організації освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах та школах, в закладах побутового обслуговування населення, на ринках, закладах громадського харчування.

Порушення виявлені в частині використання засобів індивідуального захисту у працівників чи у відвідувачів, відсутність або недостатня кількість дезінфікуючих засобів, відсутність антисептиків, не проведення температурного скринінгу, організації дозвілля для населення.

За результатами моніторингу з суб’єктами господарювання проведена роз’яснювальна робота, направлені пропозиції керівникам установ, проінформовано органи влади, застосовано заходи адміністративного впливу.

Матеріали проведеної роботи опубліковані на сайтах Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області та органів влади.

Хмільницьке управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області

 

Назад до розділу