• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Увага! Оголошено конкурс «Кращі інклюзивні практики України-2021»

eye

444

26.02.2021 12:01

RSS

До уваги закладів освіти, громадських організацій, творчих і спортивних колективів, що проводять інклюзивні заходи у Хмільницькій міській територіальній громаді:

Другий рік поспіль громадська організація «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини»» оголошує конкурс «Кращі інклюзивні практики України-2021».

Для участі у конкурсі запрошуються заклади освіти, громадські організації, батьківські спільноти, творчі та спортивні колективи, і просто небайдужі люди, які проводять інклюзивні заходи, створюють інклюзивні команди та реалізують інклюзивні проєкти.

Мета конкурсу – популяризувати досягнення у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження, а також ініціювати соціальні майданчики для обміну досвідом, можливостей для просування нових ідей, сучасних тенденцій в області розвитку інклюзивних практик України.

Для участі в Конкурсі необхідно ознайомитися з Положенням конкурсу, заповнити заявку за посиланням http://bit.ly/2ZaP2wR та надіслати до 28 березня 2021 року на електронну адресу: sunnydity@gmail.com.

Результати конкурсу будуть оголошені під час фестивалю кращих інклюзивних практик «Україна без кордонів», який відбудеться в травні поточного року у м. Скадовську Херсонської області. На фестиваль будуть запрошені переможці та найяскравіші учасники конкурсу для презентації своїх практик і вручення нагород.

Проєкт реалізується в рамках програми “Активні громадяни” за підтримки Британської Ради в Україні.

За інформацією ГО «Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти Херсонщини»»

 

Назад до розділу