• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Микола Юрчишин взяв участь в обласній нараді

eye

453

26.02.2021 12:10

RSS

25 лютого 2021 року міський голова Микола Юрчишин взяв участь в онлайн нараді з головами громад Вінницької області. У роботі наради також взяли участь: народний депутат України Петро Юрчишин, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик, Андрій Сташко та Володимир Загіка, начальник Управління освіти молоді та спорту міської ради Галина Коведа, начальник фінансового управління міської ради Тетяна Тищенко.

Оскільки ключовими питаннями наради були актуальні питання медичного напрямку, до участі в нараді були запрошені керівники місцевих закладів охорони здоров’я.

Нараду проводила перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Важливим питанням порядку денного наради було питання щодо готовності закладів охорони здоров’я на місцях до вакцинації проти COVID-19, яка розпочинається в області. керівників громад поінформувала заступник директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА та регіональний координатор з організації проведення вакцинації Тетяна Бондаренко.

Посадовиця окреслила ситуацію із швидким зростанням кількості виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію в області та визначила завдання громад по допомозі в організації на місцях пунктів для щеплення.

На нараді йшлося також про підготовку закладів охорони здоров’я первинного та вторинного рівнів до контрактування з НСЗУ в напрямку забезпечення інклюзії.

Про участь територіальних громад в розвитку доріг загального користування, зокрема: планування, умови співфінансування проєктів інформував начальник Управління дорожнього господарства облдержадміністрації Олег Бабій.

Посадовець деталізував порядок конкурсного відбору проектів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах та надав практичні рекомендації з цих питань.

У ході наради також було розглянуто питання про реалізацію програми Президента України «Здорова країна», мова йшла про розміщення спортивних майданчиків в громадах.

На завершення учасники наради обговорили роботу закладів освіти в період пандемії. Заступник директора Департаменту освіти і науки ОДА Олена Чорна акцентувала увагу на необхідності створення інклюзивно-ресурсних центрів та центрів професійного розвитку педагогічних працівників у громадах області та надала конкретні роз'яснення з цього питання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу