• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільницькій міській громаді проведено громадські слухання

eye

602

02.03.2021 08:10

RSS

26 лютого 2021 року в залі засідань Хмільницької міської ради відбулись громадські слухання.

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина захід проводив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик.

Громадські слухання проведено з дотриманням Постанови Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

На порядок денний було винесено два питання: про публічне представлення інформації про виконання бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік і про публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм та показників за 2020 рік головними розпорядниками коштів міського бюджету.

Інформацію про виконання бюджету Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік доповіла начальник фінансово управління Хмільницької міської ради Тетяна Тищенко.

З інформаціями про виконання бюджетних програм та показників за 2020 рік по окремих галузях виступили: керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Маташ, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ірина Тимошенко, начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Галина Коведа, в.о. начальника управління житлово – комунального господарства та комунальної власності міської ради Інна Литвиненко, начальник фінансового управління міської ради Тетяна Тищенко та начальник відділу культури і туризму міської ради Юлія Цупринюк.

Одноголосно було ухвалено Резолюції з питань порядку денного.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу