• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На прохання міської ради НКРЕКП прокоментувала тарифне питання

eye

335

10.03.2021 08:11

RSS

1 березня 2021 року Хмільницька міська рада отримала розширений коментар від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП). Це відповідь на лист за підписом міського голови Миколи Юрчишина до Секретаріату Кабінету Міністрів України щодо врегулювання на державному рівні цінової політики на природний газ, тарифу на послуги розподілу природного газу, а також цін на електроенергію для населення.

З метою інформування громадськості публікуємо скановану копію цього листа.

Нагадаємо, що 12 січня 2021 року, за підписом міського голови Миколи Юрчишина були надіслані звернення до Президента України В.Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства енергетики України, НКРЕКП, а також до Вінницької обласної державної адміністрації із вимогою обґрунтованого, компромісного і соціального врегулювання питань цінової політики на рівні держави в інтересах громадян України.

Раніше ми інформували про те, що Комітет енергетики та ЖКГ відповів на лист міської ради щодо тарифів, а також про те, що НКРЕКП повідомила міську раду про механізм врегулювання тарифів

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу