• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Семеро сімей Хмільницької міської громади отримали «Пакунок малюка»

eye

356

04.03.2021 14:34

RSS

В лютому 2021 року управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради отримало 7 «пакунків малюка», які видані всім мамам новонароджених малят в порядку черговості.

«Пакунок малюка» це державна одноразова натуральна допомога за рахунок коштів державного бюджету, що надається громадянам України, іноземцям та особам без громадянства, які на законних підставах проживають на території України і народили живонароджену дитину.

Передбачено, що вартість «пакунку малюка» становить не менш як 3 розміри прожиткового мінімуму для дітей віком до 6 років, встановленого законом на дату її видачі, та не зараховується до розміру допомоги при народженні дитини.

З липня цього року у батьків буде вибір: брати бебі-бокс чи грошову компенсацію.

Станом на 04.03.2021 року в управлінні праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради черги на отримання “пакунка малюка” немає, так як пологові будинки наразі забезпеченні пакунками та здійснюють їх видачу.

У разі відсутності в закладі охорони здоров’я “пакунка малюка” на день виписки новонародженої дитини рекомендуємо мамам новонароджених малят, які проживають на території Хмільницької міської територіальної громади, звернутися до управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради з довідкою з пологового будинку, в якій йдеться про те, що пакунок не видавався, копією свідоцтва про народження дитини, копією паспорта громадянина України (копією посвідки на постійне проживання) маючи з собою оригінали документів та заповнити відповідну заяву за адресою: м. Хмільник, ІІ провул. Пушкіна, 8 та за тел. 2-33-72.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу