• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Працівники дошкілля навчаються застосуванню елементів STREAM-освіти

eye

299

10.03.2021 14:35

RSS

Життя вносить свої корективи в усі сфери нашого життя, і в плани професійної діяльності зокрема. Але, навіть залишаючись у «помаранчевій зоні», заклади дошкільної освіти продовжують працювати.  Ми  прагнемо забезпечити якісну дошкільну освіту, створити умови для цікавої, розумної  життєдіяльності малюків міської громади.   

Так, 10 березня 2021 року, на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»,  відбувся вебінар для працівників закладів дошкільної освіти Хмільницької міської територіальної громади з теми: «Використання елементів STREAM-освіти у роботі з дошкільниками», який провели директор  Центру  Ілюхіна С.В. та консультант Центру  Бєляєва М.М.

Альтернативна програма STREAM-освіта або Стежинки у Всесвіт (програма формування культури інженерного мислення у дошкільників) передбачає реалізацію завдань націлених на розвиток критичного  мислення, пізнавальних здібностей, розвиток інтересу до технічних дисциплін, інтеграцію за формами діяльності, формування цілісної та багатовимірної картини Всесвіту. Досвідом роботи поділились: завідуюча Голодьківським закладом дошкільної освіти Бичок В.М. та вихователь ДНЗ № 1 «Пролісок» Пугач І.М.

Педагогічні працівники отримали корисні поради щодо реалізації STREAM-освіти у дошкільних закладах, доповнили знання про нетрадиційні методи і прийоми освітньої роботи з дітьми дошкільного віку, розвинули пізнавальний інтерес та бажання вдосконалювати свої знання і практичні навички для подальшої успішної роботи в умовах сучасного закладу дошкільної освіти.

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу