• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Мешканка Хмільницької громади зустріла 95-літній ювілей

eye

709

10.03.2021 16:13

RSS

У  кожної  людини  свій  вік, написаний на її  Долі … Яке ж то щастя, коли щедрим життєвим ужинком всміхаються весни й літа, коли старість людини теплом родинної турботи  огортають діти, онуки, правнуки …

Сьогодні, 10 березня 2021 року, дочекалися славного свята у родині Пахолюків із села Томашпіль Хмільницької міської територіальної громади. Свої  поважні 95-ть років зустріла Марія Іванівна Пахолюк.  

За дорученням міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина довгожительку міської громади привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик та генеральний директор АП НВП «Візит» Казимир Здітовецький.

-      Все на моїй долі було: і війна, і голодомори, і тяжка праця… Та я своє серце завжди навертала до чогось доброго і радісного. От і сьогодні я дуже радію, що ви мене навідали і привітали, що моя велика родина збереться разом. Хай вам усім Бог дає здоров’я і сил робити добрі справи!, - розповіла Марія Іванівна.

Марія Іванівна та її родина були приємно зворушені теплими словами уваги, щиро дякували за щедрі привітання і всім  побажали довгих років життя.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу