• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільницькій громаді провели тест-драйв управління агродроном

eye

705

15.03.2021 12:07

RSS

12 березня 2021 року, на базі фермерського господарства «ВЕЛЕС ВРС» с.Куманівці міської територіальної громади (керівник – Олександр Гончаренко), відбулася презентація щодо використання агродронів у господарствах.

Представники товариств «ДРОН ЦЕНТР» і «ФЛАЙ ТЕХНОЛОДЖІ» розповіли про переваги застосування агродронів у сільському господарстві та провели демонстраційні польоти дроном.

До участі у цьому заході були запрошені представники агрохолдингових компаній із Вінницької, Кіровоградської, Житомирської,Чернівецької, Київської,Хмельницької областей.

Від Хмільницької міської ради на презентації побували: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик разом із фахівцями управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради, депутати міської ради Людмила Вусатюк, Іван Максименко, Олена Черній, Лілія Денисюк, Галина Нестерова.

Захід пройшов в атмосфері зацікавленого діалогу, обміну пропозиціями та намірами щодо використання дронів у землеробстві.

Учасники заходу зацікавилися цією пропозицією для ефективного планування і контролю етапів сільськогосподарського виробництва, а також для обробки посівів та захисту рослин, адже основним критерієм застосування агродронів є економічна доцільність.

Відділ розвитку сільського господарства управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Назад до розділу