• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Оголошуємо Акцію «Великодня листівка своїми руками»

eye

796

16.03.2021 13:28

RSS

За підтримки Хмільницького міського голови Миколи Юрчишина, у партнерстві з Управлінням освіти, молоді та спорту міської ради та відділом інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради, Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» оголошує доброчинну акцію дитячих малюнків-привітань "Великодня листівка своїми руками" серед учнівської молоді Хмільницької міської територіальної громади.

Доброчинна акція дитячих малюнків-привітань "Великодня листівка своїми руками" (далі - Акція) проводиться з метою виховання патріотизму, громадянських почуттів, дбайливого ставлення до природної і культурної спадщини рідного краю та духовних надбань українського народу, збереження традицій відзначення великодніх свят в Україні, популяризації образотворчого мистецтва серед дітей та молоді.

До участі в Акції запрошуються учні та вихованці закладів загальної середньої, дошкільної та закладів позашкільної освіти віком від 5 до 15 років.

Учасникам необхідно підготувати малюнки-листівки з віршами або побажаннями, що виконані у будь-якій техніці: гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери тощо.

Формат роботи - А4 (малюнок та текстове побажання у довільній формі). До робіт додається етикетка на зворотньому боці у правому кутку: 

Благодійна акція: "Великодня листівка своїми руками"

Назва роботи:

Автор (ПІ):

Гурток (клас):

Заклад (повна назва):

Керівник (ПІБ):

Великодні листівки необхідно надіслати до 16.04.2021 року за адресою: м. Хмільник, вул. Столярчука, 2, комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради».

Увага! Надіслані малюнки не повертаються, вони будуть направлені учасникам ООС.

Найбільш креативні учасники Акції будуть відзначені подяками міського голови та заохочувальними подарунками.

Контактна особа – Ілюхіна Світлана Василівна (тел.: +38 097 657 93 52).

До участі в організації та проведенні Акції можуть залучатися виконавчі органи міської ради, заклади освіти Хмільницької міської територіальної громади, громадські організації (за згодою).

Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Назад до розділу