• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Послуги Міграційної служби мають бути ближчими до громади

eye

353

16.03.2021 17:08

RSS

16  березня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із начальником Управління Державної міграційної служби у Вінницькій області Борисом Наливайком та начальником Хмільницького районного відділу Державної міграційної служби у Вінницькій області Павлом Качановецьким.

Під час спілкування міський голова зауважив, що прагне зробити  максимально доступними всі муніципальні послуги, щоб жителі громади могли зручно і якісно вирішити необхідні питання, своєчасно отримали відповіді на свої запити, не витрачаючи надмірних зусиль і власного часу.  

У процесі розмови посадовці Державної міграційної служби  звернулися  до міського голови з проханням надати на умовах оренди приміщення для Хмільницького районного відділу Державної міграційної служби у Вінницькій області.

Очільник громади погодився сприяти вирішенню цього питання в межах своїх повноважень.

У ході обговорення пропозицій щодо можливого розташування місцевого підрозділу ДМС учасники розмови погодилися, що спектр міграційних послуг треба наблизити до центру міста, щоб громадянам було зручно отримувати такі послуги.

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу