• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Стратегія громади-2027: Визначили переваги, можливості та виклики

eye

815

17.03.2021 14:43

RSS

У Хмільницькій міській громаді триває робота над підготовкою Стратегії розвитку до 2027 року. За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» ми напрацьовуємо документ, що вказуватиме курс громади на успішний розвиток  та  добробут.

За ініціативи міського голови Миколи Юрчишина 15 березня 2021 року вчергове працювала робоча група з розробки Стратегії. Захід пройшов в онлайн форматі під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергія Редчика.

Під час  зустрічі працівники  відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі Хмільницької міської ради презентували результати опитування, що тривало впродовж січня-лютого 2021 року, для вивчення потреб громади та перспективного бачення громади в майбутньому.

За цей період опитано 2159 жителів громади, 21 підприємець та 197 громадян, які приїхали на оздоровлення до міста Хмільника.

На основі аналітики даних робоча група визначила сильні і слабкі сторони громади та можливі виклики. Це стало основою для наступного етапу нашої роботи – підготовки проекту SWOT-аналізу.

Учасники та учасниці робочої групи погодили, що чергове засідання проведуть вже наступного місяця. До того періоду робоча група має завдання – сформувати бачення громади на майбутнє, умовно кажучи, обрати шлях, яким буде йти наша громада у своєму розвитку.        

Дякуємо експертці з розробки стратегій місцевого розвитку  Програми «U-LEAD з Європою» пані Тетяні Тимошенко за менторський супровід напрацювання Стратегії нашої громади.

Вдячні представникам робочої групи, які активно висловлювали пропозиції до проекту SWOT-аналізу, зокрема - ГО "ПРАВО", експерти якої напрацювали і подали свої пропозиції.   

Отже, процес формування стратегічно важливого документу розвитку нашої громади активно триває.

Закликаємо усіх учасників робочої групи, а також активних та небайдужих жителів громади долучатися до обговорення, щоб кожен з нас відчував свою причетність до майбутнього громади!  

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу