• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова вручив Почесну грамоту Анжелі Веремій

eye

1157

17.03.2021 16:21

RSS

За поданням міського голови Миколи Юрчишина почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради з нагоди Міжнародного жіночого дня відзначено ВЕРЕМІЙ Анжелу Анатоліївну, учительку української мови та літератури КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м.Хмільника», поетесу, журналістку, краєзнавицю. 

Сьогодні, 17 березня 2021 року, керманич громади мав нагоду зустріти Анжелу Анатоліївну та з приємністю вручити їй обласну відзнаку.

-      Ви маєте  дивовижний талант  майстерно і дуже чуттєво володіти словом. У творчості  знаходите  натхнення та збагачуєте світ щирою любов’ю до рідного краю, до батьківської землі.  Дякую Вам за те, що  з досягненням творчих висот прославляєте нашу громаду. Ваш внесок у розвиток літературної спадщини є великим надбанням. Творчої наснаги Вам на довгі та щасливі роки! -  зазначив міський голова, вітаючи А.Веремій.

У відповідь Анжела Анатоліївна щиро подякувала за відзнаку, підкресливши, що є щастя працювати за покликанням, любити світ, дати слову крила і з любов’ю нести його людям.

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю  Хмільницької міської ради 

Назад до розділу