• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розповідаємо про Хмільницьку міську територіальну громаду

eye

1045

18.03.2021 16:55

RSS

У рамках реалізації проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді» ми виявили, що значна кількість сільського (та й міського!) населення опиниться в певній правовій ізоляції, так як, завдяки створенню Хмільницької міської територіальної громади, змінилися окремі адміністративні процедури, змінилося підпорядкування органів влади тощо.

Тому ми вирішили підготувати цілий цикл публікацій, в яких йтиметься про нашу громаду (які населені пункти увійшли до її складу, яка в нас кількість старост та якими населеними пунктами вони опікуються, які послуги надають комунальні підприємства тощо). Сьогодні розповімо про загальну характеристику Хмільницької громади та про її керівний склад.

Отже, Хмільницька міська територіальна громада:

https://pravongo.org/wp-content/uploads/2021/03/KHMTH-z-nazvamy-CHervonyy-NP_2032x1484.png

Кількість рад, що об’єдналися: 16

До складу громади увійшли 42 населених пункти:

місто Хмільник та села: Березна, Білий Рукав, Будків, Великий Митник, Вербівка, Вугли, Голодьки, Гулі, Думенки, Журавне, Іванівці, Кожухів, Колибабинці, Красносілка, Кривошиї, Крупин, Крутнів, Куманівці, Курилівка, Кушелівка, Лелітка, Лисогірка, Лісне, Лозова, Лука, Малий Митник, Медведівка, Олександрівка, Осічок, Педоси, Порик, Сербанівка, Соколова, Стара Гута, Сьомаки, Теси, Томашпіль, Філіопіль, Чудинівці, Шевченка, Широка Гребля.

Площа територіальної громади: 635.9 км2

Чисельність населення громади: 44 161 особа

Міське населення: 27 398 осіб

Сільське населення: 16 763 особи

https://pravongo.org/wp-content/uploads/2021/03/03-Buklet-KHmilnytska-miska-terytorialna-hromada-A4-horyzontalna_4.jpg

Контакти:

22000 м. Хмільник Вінницької області

вул. Столярчука, 10, тел./факс: 04338 2-25-16

веб-сайт Хмільницької міської ради : https://rada.ekhmilnyk.gov.ua

електронна поштаХмільницької міської ради: rada@ekhmilnyk.gov.ua

Публікацію здійснено в рамках реалізації проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді», який реалізується Хмільницькою міською радою в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО та Хмільницьким бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Назад до розділу