• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Податкова застерігає: нові випадки шахрайських дій

eye

267

19.03.2021 09:00

RSS

Головне управління державної податкової служби у Вінницькій області доводить до відома хмільничан, що в останній час встановлені випадки вчинення шахрайських дій від імені працівників органів структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області, в тому числі керівників структурних підрозділів, з метою протиправного заволодіння коштами суб'єктів господарської діяльності, зареєстрованих на території обслуговування.

Телефонні шахраї пропонують директорам суб'єктів господарської діяльності, які зареєстровані як платники податків на території області, за “матеріальну допомогу” уникнути перевірок, які нібито мають проводитися працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області.

Хочете уникнути перевірок - перерахуйте “матеріальну допомогу” на банківський рахунок. При чому, суми так званої "матеріальної допомоги" чималі, іноді сягають від 500 до 2 000$.

Якщо ви стали свідками таких шахрайських чи провокаційних дій, не стійте осторонь і зверніться до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області за номером телефону (0432) 59-23-50

Головне управління Державної податкової служби у Вінницькій області

 

Назад до розділу