• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вшанували ветеранів Хмільницької громади

eye

382

19.03.2021 09:44

RSS

18 березня 1944 року, 77 років тому, Хмільник був звільнений від нацистських окупантів. З нагоди цієї пам’ятної дати голова ради Хмільницької міської організації ветеранів Василь Косенко, відповідальний секретар організації Надія Губанова, спільно з директором Територіального центру обслуговування населення (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради Наталією Вепрінцовою та завідуючою відділенням організації надання адресних натуральних та грошових допомог центру Корчак Ольгою відвідали учасників бойових дій Другої світової війни.

Від імені міського голови Миколи Юрчишина вони привітали фронтовиків, побажали їм міцного здоров’я, а також вручили їм продуктові набори.

У Хмільницькій міській територіальній громаді проживає 12 учасників бойових дій у Другій світовій війні, Їм давно вже за 90 років, значна частина з них, на жаль, прикуті до ліжка. Тому вони потребують максимальної уваги і моральної підтримки.

Хмільницька міська організація ветеранів щиро дякує всім, хто надав допомогу в організації цього заходу:

  • Народному депутату України Петру Юрчишину та міському голові Миколі Юрчишину – за доброчинну підтримку,
  • Хмільницькій міській раді за фінансову підтримку,
  • Управлінню соціального захисту населення Хмільницької міської ради за транспортне забезпечення,
  • Територіальному центру обслуговування населення (надання соціальних послуг) Хмільницької міської ради за транспортне забезпечення та надання продуктів,
  • приватним підприємцям Буликовій В.С., Бублику П.О., Цибуху М.В., Власюку М.М. за надання продуктової допомоги.

 

Хмільницька міська організація ветеранів

Назад до розділу