• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У с.Думенки Хмільницької громади провели акцію «Річка просить допомоги»

eye

407

23.03.2021 13:57

RSS

Важливо разом господарювати у своєму селі, у своїй громаді? – у цьому переконані жителі села Думенки, що входить до Хмільницької міської територіальної громади. 20  березня вони згуртовано провели акцію «Річка просить допомоги». 

До цієї екологічної ініціативи долучилися діти, молодь та активні, небайдужі жителі села. 

На чолі зі старостою населених пунктів міської територіальної громади з центром у селі Лозова Ганною Бичок працівники культури клубних закладів с. Думенки та с. Лозова-Педоси, бібліотечного закладу с. Думенки  частково  очистили береги річки «Варивадка» (народна назва Свариводка) та сільського ставка, через який протікає річка.

У результаті спільної праці  на користь громаді впорядковано  місце улюбленого відпочинку та рибальства.  

Також учасники акції провели обстеження екологічного стану річки та її прилеглих захисних смуг, в ході якої визначили, що стан річки не критичний, але потребує  очищення.

Староста села Ганна Бичок подякувала всім учасникам за громадську активність та хазяйновитість, а дітям, які долучилися до акції  благоустрою,  роздала солодощі.

Працюймо і ми! Не чекаймо, що хтось за нас наведе лад у нашій господі, впорядкує територію, зачистить ставок чи річку, вивезе сміття...

На своїй території – ми господарі!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: Сторінка Думенський сільський клуб у Фейсбук

Назад до розділу