• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав із 80-річчям Валентина Бурдигіна

eye

578

23.03.2021 15:34

RSS

Сьогодні, 23 березня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин мав приємну нагоду поздоровити Валентина Георгійовича Бурдигіна із 80-річчям від Дня народження.

Валентин Георгійович тривалий час працював у правоохоронних структурах. Має звання майора міліції. Попри поважний вік, не втрачає активності та ще працює виконавчим директором АП НВП «Візит».

Микола Васильович із вдячністю та повагою потиснув ювілярові руку, подякував йому за багаторічну сумлінну працю на користь громади, вручив подяку, квіти та пам’ятний подарунок.

«Хмільничани знають Вас як людину слова  і відповідальних рішень. Усі ми надзвичайно цінуємо Ваш професіоналізм і компетентність, Ваш незаперечний авторитет і здатність працювати на результат. Наснаги Вам  і  здоров’я  дужого, щоб столітній ювілей  із  таким же ентузіазмом у роботі та в житті зустрічати … », -  побажав міський голова ювілярові.

За дорученням народного депутата України Петра Юрчишина до поздоровлень на адресу ювіляра доєднався помічник-консультант парламентаря Андрій Барабан, який також привітав ювіляра.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу