• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Посадовиця міської ради - фіналістка проекту «Жінка Вінниччини-2021»

eye

584

23.03.2021 15:02

RSS

Нещодавно відбулося нагородження учасниць соціального проекту «Жінка Вінниччини-2021». Фіналісткою конкурсу стала хмільничанка Вікторія Лоєвська – провідний спеціаліст відділу прогнозування, залучення інвестицій та розвитку курортної галузі управління агроекономічного розвитку та  євроінтеграції Хмільницької міської ради.

За цієї нагоди  міський голова Микола Юрчишин із приємністю привітав колегу та вручив їй Дипломи «Жінка Вінниччини-2021» та «ТОП-100 успішних жінок Вінниччини» від Міжнародного фонду успішних жінок.

Для довідки:

«Жінка Вінниччини» – це щорічний соціальний проект, що має на меті поширення позитивних прикладів ролі жінки у вирішенні проблем,  підтримку соціальних практик, що сприяють благодійного руху на Вінниччині. Організаторка проекту - депутатка обласної Ради Людмила Станіславенко. 

Загалом у проекті було 11 номінацій: «Державна служба», «Громадська діяльність/Волонтерство», «Спорт», «Сфера краси», «Психологія», «Ресторація», «Медія», «Культура», «Бізнес», «Медицина», «Освіта/Наука». У кожній номінації було представлено  5 фіналісток.

Соціальний проект дозволив зібрати кошти на інсулінові помпи для діток, які хворіють на цукровиий діабет. Вартість однієї такої помпи складає більше 100 тисяч гривень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу