• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Обговорили проект програми безоплатної правової допомоги

eye

686

24.03.2021 08:51

RSS

23 березня 2021 року у Хмільницькій міській раді проведено консультації в формі засідання «круглого столу» з питань обговорення проекту Програми забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади безоплатною правовою допомогою.

Від Хмільницької міської ради учасниками консультацій виступили: секретар міської ради Павло Крепкий, начальник фінансового управління міської ради Тетяна Тищенко, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю міської ради Наталія Мазур.

Від ГО «ПРАВО» участь у консультаціях взяли експерти організації «ПРАВО» Олена Черній та Віталій Дорох.

Під час консультацій обговорено заходи програми, їх фінансову складову, а також перспективи залучення позабюджетних коштів для реалізації програми.

Після внесення коригувань до проекту програми, її буде оприлюднено для громадського обговорення, після чого винесено на розгляд депутатів Хмільницької міської ради.

Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Створення системи безоплатної правової допомоги в Хмільницькій громаді», який реалізується Хмільницькою міською радою в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО» та Хмільницьким бюро правової допомоги, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook»https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська радаhttps://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу