• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада долучається до акції «Година Землі-2021»

eye

274

26.03.2021 07:59

RSS

У суботу, 27 березня, за ініціативи незалежної природоохоронної організації Всесвітнього фонду природи (WWF) пройде акція “Година Землі”.

Суть цієї екологічної події полягає в тому, щоб відмовитись від використання електричних освітлювальних приладів упродовж однієї години.

Акція проходитиме по всьому світу. В Україні вона діятиме з 20:30 до 21:30 за київським часом.

Хмільницька громада в цю суботу, 27 березня 2021 року, в черговий раз приєднається до Всесвітньої акції «Година землі».

Ми закликаємо жителів нашої громади вимкнути світло, електроприлади на одну годину у власній оселі. Це сприятиме як збереженню довкілля, так і підвищенню іміджу України у світі.

Година Землі – це нагадування усім нам про необхідність щоденної економії: у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, використанні ресурсів і досягненні гармонії з природою задля подолання проблеми зміни клімату.

Зауважимо, що з 2017 року місто Хмільник є підписантом Угоди Мерів – європейської ініціативи щодо збереження Клімату та Енергії, яка охоплює місцеві та регіональні органи влади, що беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на території громади.

Дотримуючись цих зобов’язань, міською радою затверджено План дій сталого енергетичного розвитку та клімату м.Хмільника до 2030 року. Хмільник прагне скоротити викиди СО2 (та, за можливості, інших парникових газів) щонайменше на 30% до 2030 року за рахунок заходів з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії, а також підвищувати стійкість за рахунок адаптації до зміни клімату.

Відділ розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради

Назад до розділу