• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міська рада передбачила 2 мільйони на Бюджет участі

eye

490

26.03.2021 13:26

RSS

Сьогодні, 26 березня 2021 року, міська рада затвердила параметри Бюджету участі на 2022 рік та визначила прогнозні обсяги бюджету участі на 2023 -2024 роки.

Тобто, з 2022 року і в подальшому - на 2023 та 2024 роки в міському бюджеті буде передбачено 2 млн. грн. – по 1 мільйону для проектів жителів міста Хмільника та 1 мільйону для ініціатив жителів сіл Соколова, Березна, Крупин, Чудинівці, Куманівці, Лозова, Педоси, Вугли, Гулі, Думенки, Лелітка, Вербівка, Крутнів, Кожухів, Лісне, Теси, Іванівці, Лука, Осічок, Шевченка, Лисогірка, Медведівка, Великий Митник, Філіопіль, Будків, Малий Митник, Кушелівка, Порик, Курилівка, Томашпіль, Журавне, Олександрівка, Широка Гребля, Голодьки, Стара Гута, Кривошиї, Колибабинці, Сьомаки, Сербанівка, Білий Рукав, селище Красносілка. Зауважимо, що ці населені пункти приєдналися до міської громади наприкінці 2020 року.

Міський голова Микола Юрчишин переконаний, що жителі міста та жителі населених пунктів міської громади (села) мають різні потреби, і відповідно - різні наміри, щоб розвивати свою територію. Але ми маємо створити для всіх можливості та максимально допомогти реалізувати ті проекти, які пропонують самі жителі. Адже ми - одна громада, в якій має бути комфортно всім.

Депутати міської ради підтримали таку ініціативу, і вже Бюджет участі 2021-2022 буде реалізовано за новими бюджетними параметрами.

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу