• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хор «Зорецвіт» - Лауреат І премії Всеукраїнського фестивалю мистецтв

eye

557

29.03.2021 10:00

RSS

В умовах всесвітньої пандемії внаслідок COVID-19 найбільш вразливою стала галузь культури. Цей виклик допомагає шукати нові шляхи для самовираження творчих колективів та особистостей. Потреба  бачити, чути, насолоджуватись культурним контентом  не зникла, а навпаки зросла. Тому більшість соціокультурних заходів, фестивалів, конкурсів, виставок тощо стали проводитися в режимі «онлайн».

Не винятком стала робота закладів культури Хмільницької міської територіальної громади, які діляться новинами в соціальних медіа, на сайтах, блогах, беруть участь в різноманітних фестивалях, конкурсах, концертах в режимі «онлайн».

У березні 2021 року, за сприяння організації «Музичний всесвіт», в м. Одеса відбувся І Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Soul of Music».

Участь у фестивалі взяли  дистанційно творчі колективи з усієї України, серед яких і народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима  КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради (керівник - Павло Дубовий, акомпаніатор Валерій Зелінський).

Конкурс оцінювало професійне журі  -  провідні викладачі музичних навчальних закладів, композитори, відомі виконавці, представники державних органів управління художньою освітою в Україні.

У номінації «Вокал народний» за високу виконавську майстерність, розкриття художнього образу, чистоту інтонування, вміння подати себе  народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради за підсумками журі став Лауреатом І премії.

За активну діяльність, спрямовану на розвиток національної культури та мистецтв, творчі здобутки та ініціативність Дипломами нагородили керівника хору Павла Васильовича Дубового та акомпаніатора Валерія Борисовича Зелінського.

Зичимо народному аматорському хоровому колективу української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима нових яскравих виступів та творчих здобутків.

Відділ культури  і  туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу