• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Подбайте про безпеку газових мереж вашого будинку!

eye

303

30.03.2021 11:28

RSS

«Вінницягаз» закликає усіх власників та балансоутримувачів будівель та споруд не зволікати та забезпечити належне технічне обслуговування внутрішніх систем газопостачання (багатоквартирних та приватних будинків, квартир, нежитлових будівель і споруд). Від цього залежить безпека та безаварійність постачання газу до кожного споживача.

Нагадуємо, що належний технічний стан внутрішньобудинкових газових мереж (від точки приєднання будинку), їх технічне обслуговування та ремонт згідно чинного законодавства мають забезпечити власники будівель та споруд. Для цього вони самостійно можуть обрати підрядника, який має дозвіл на виконання таких робіт і буде здійснювати обслуговування системи газопостачання будинку та газових приладів. АТ «Вінницягаз» як Оператор ГРМ відповідає за стан газопроводу до вимикаючого пристрою на газопроводі-вводі до будинку. Засувка на вводі газової труби фактично є точкою розмежування відповідальності. В свою чергу мережі від вимикаючого пристрою, що прокладені по стінах та всередині будинку, відносяться до внутрішньобудинкової системи газопостачання. Забезпечити їх належне технічне обслуговування мають власники або балансоутримувачі. Межа балансової належності та експлуатаційної відповідальності між Оператором ГРМ та власником визначається в акті розмежування.

По Хмільницькій ТГ уже укладено 51 договір на технічне обслуговування мереж 104 багатоповерхових будинків, по Уланівській ОТГ - 11 договорів, Війтівецькій ОТГ – 5. Стільки ж актів розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності.

Ігнорування споживачами правил безпеки, відкладання техобслуговування «на потім» тягне за собою аварійні ситуації, руйнування та інші небажані наслідки.

Компанія «Вінницягаз» має багаторічний досвід, необхідний персонал та обладнання, виконує увесь спектр послуг, пов’язаних з обслуговуванням мереж, роботи будь-якого рівня складності.

Замовити послугу з комплексного обслуговування газових мереж від АТ «Вінницягаз» можна у 104.ua Клієнтському просторі за адресою:м.Хмільник вул.Івана Богуна,7. Додаткова інформація – за телефонами контакт-центру 067-01-10-104, (0432) 509-104.

 

Назад до розділу