• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільницькій громаді проведено обласний контрольний медогляд призовників

eye

294

31.03.2021 08:54

RSS

30 березня 2021 року, на базі Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ОРТЦК та СП) проведено обласний контрольний медичний огляд жителів Хмільницького району - юнаків, котрі досягли призовного віку.

Цей захід є одним із важливих етапів весняної призовної кампанії 2021. Основною його задачею є в першу чергу якісне визначення стану здоров’я кандидатів на строкову службу.

Медичний огляд здійснювався під керівництвом та із залученням представників Вінницького ОТЦК та СП, лікарів обласних медичних закладів.

Відповідно до результатів такого вивчення було проведено ретельний відбір та розподіл на команди юнаків, придатних до проходження військової служби.

Юнаки будуть направлені до лав Збройних Сил України, Національної Гвардії або інших військових формувань (відповідно до проведеного розподілу), де вони виконуватимуть свій конституційний обов’язок по захисту Батьківщини.

Саме служба у військах гартує юнаків фізично і морально, робить їх сміливими, впевненими в собі, витривалими, стійкими до різних життєвих труднощів.

Під час проведення заходу особливу увагу було зосереджено на дотримання карантинних вимог, а саме – перевірялася наявність медичних масок, проводилася термометрія, здійснювалася обробка рук антисептичними засобами, контролювалося дотримання соціальної дистанції.

За інформацією Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 

Назад до розділу