• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

З 1 квітня хмільничани долучаться до акції «Серце до серця»

eye

410

31.03.2021 11:03

RSS

# Серце_до_ серця #Допомагати_важливо!

З 1 квітня розпочинається XVІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка проходитиме під гаслом «Здорові немовлята!»

За весь час проведення акція набула загальнонаціональної підтримки. За 15 років діяльності фонду спільними зусиллями було зібрано 42 786 419,30 грн., за які придбано медичне обладнання та передано у безкоштовне користування до територіальних медичних об’єднань кожної області України.

Як повідомляють організатори Акції, цього року акція відбуватиметься в адаптивному режимі, відповідно до рівня захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

Цьогоріч кошти збиратимуть для придбання неотологічного медичного обладнання у дитячі відділення лікарень і пологові будинки України.

Акція триватиме до 30 вересня 2021 року.

У Хмільницькій міській територіальній громаді щороку долучаються до цієї Акції. На разі, у відповідальному структурному підрозділі міської ради – Управлінні освіти, молоді та спорту працюють над розробкою Плану заходів, за яким буде проводитися Акція на місцевому рівні.

Слідкуйте за нашими офіційними новинами на сайті міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua та на сторінці міської ради у Фейсбук https://www.facebook.com/HmilnykMRada/  і ви першими дізнаєтеся про те, як стати учасником або учасницею цього доброчинного проєкту.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу