• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

До міні-зоопарку Хмільника прибули павичі та фазани

eye

1016

31.03.2021 16:31

RSS

Сьогодні, 31 березня 2021 року, за активного сприяння міського голови Миколи Юрчишина до міського парку привезли двоє білих павичів (із видів індійських павичів «білі голландські») та восьмеро фазанів.

Новосели приїхали до Хмільника з Київської області. Вони будуть мешкати разом із іншими пернатими у спеціально обладнаному міні-зоопарку, що в центральному парку міста.

Зараз у міні-зоопарку налічується близько 10 видів фазанів, 2 види павичів, а також голуби. Разом із пернатими гармонійно вживаються ще й двоє косуль, яких місцеві жителі лагідно називають Бембі та Мася.

Особливо нові мешканці сподобалися дітям, які в цей час були в парку. Вони уважно спостерігали за пернатими і намагалися з ними подружитися.

Міський голова Микола Юрчишин каже, що і надалі подбає про те, щоб місця відпочинку і дозвілля в нашій громаді були екологічно привабливі та цікаві як для дітей, так і для дорослих.

  • Звичайно, що не одним парком живе наше місто, наша громада. Але ми маємо докладати значну частку своєї праці всюди, де можемо. При цьому маємо мотивувати один одного до порядку, до того, щоб у все, що вкладаємо свою працю і працю інших, дбайливо підтримувати, шанувати, не руйнувати! Навчимося берегти, будемо мати!!! – наголосив міський голова М.Юрчишин.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу