• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали Козловську Віру Дмитрівну з 85-річним ювілеєм

eye

650

01.04.2021 14:46

RSS

 30 березня 2021 року своє 85-річчя відсвяткувала Козловська Віра Дмитрівна - досвідчена і знана в місті Хмільнику підприємиця.

Зі славною подією ювілярку привітали від імені міського голови Миколи Юрчишина та народного депутата України Петра Юрчишина: помічник-консультант парламентаря Андрій Барабан та голова Хмільницької міської організації ветеранів Василь Косенко.

Навіть у свій святковий день Віра Дмитрівна була на робочому місці. Гості передали їй вітання, побажали міцного здоров'я, успіхів і наснаги в роботі. Василь Косенко подякував іменинниці за доброчинну підтримку ветеранської організації.

Ювілярка тривалий час працювала начальником планово-економічного відділу на заводі «Хмільниксільмаш». І в тому, що в ті часи підприємство було найкращим підприємством міста, посідаючи лідерські позиції не тільки в Україні, а і в тодішньому Радянському Союзі, вагома частка її праці на користь своєму місту та громаді.

Після виходу на пенсію Віра Дмитрівна стала активно займатися підприємництвом, за що неодноразово відзначається грамотами і подяками Хмільницької міської ради, користується авторитетом та повагою в нашій громаді.

Хмільницька міська організація ветеранів

 

Назад до розділу