• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали Зою Пилипівну Нечипорук із ювілеєм

eye

773

02.04.2021 15:40

RSS

Міський голова Микола Юрчишин засвідчує щиру повагу жителям міської громади - ветеранам праці та високо цінує їхню багаторічну і відповідальну роботу в різних галузях професійного розвитку.   

Сонячним першоквітнем усміхнулися щедрі літа в житті  хмільничанки Зої Пилипівни Нечипорук. 1 квітня Зоя Пилипівна відзначила своє  65-річчя.

Цього весняного теплого дня до іменинниці навідалися рідні, друзі та колеги.

Від імені міського голови Миколи Юрчишина ювілярку привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Маташ та радник-консультант міського голови Сергій Ваховський.

Також пані Зоя приймала сердечні вітання від своїх колег – колективу управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

Ювілярка народилася в місті Кам’янець-Подільський у родині залізничників. Закінчила інститут харчової промисловості за фахом «бухгалтер-економіст». Свій трудовий шлях Зоя Пилипівна розпочала у 1971 році. Вона працювала на посадах економіста, бухгалтера, старшого податкового ревізора, головного бухгалтера. З 1998 року і до виходу на пенсію обіймала посаду головного бухгалтера управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради. Зараз ювілярка працює на КП «Хмільникводоканал» Хмільницької міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу