• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав Ткаленка Олександра Івановича

eye

1130

05.04.2021 14:57

RSS

5 квітня голові Хмільницької міської ради депутатів трудящих 1976-1991 рр., почесному громадянину міста Хмільника, почесному президенту Благодійного фонду «Гала-спорт» Ткаленку Олександру Івановичу виповнилося 84 роки.

Олександр Іванович народився у 1937 році. З 1969 року обіймав посаду інструктора оргвідділу, а згодом і очолив планову комісію при Хмільницькому райвиконкомі.

У 1976 році Ткаленка О.І. було обрано Головою Хмільницької міської ради депутатів трудящих. На цій відповідальній посаді він працював 15 років. Загалом Олександр Іванович пропрацював в державних органах більше 30 років.

Хмільничани пам’ятають значний внесок О.І. Ткаленка у становлення та розвиток Хмільника як міста-курорту. За період його авторитетного керівництва Хмільник заслужено називали провідною здравницею. Разом із розвитком санаторно-курортної зони в місті розширювалася ще й промислова галузь. На той час у Хмільнику працювали 4 будівельно-монтажних організації, 2 автотранспортних підприємства, проведена реконструкція цехів бавовняної прядильно-ткацької фабрики, заводу продтоварів та хлібокомбінату. У 1979-1980 р.р. побудовано два 100-квартирних, три 70-квартирних, два 72-квартирних дев’ятиповерхових будинки, два 40-квартирних та один – 55-квартирний будинки, а також три гуртожитки.

Хмільник 6 разів поспіль посідав І-ІІ місце з благоустрою у Вінницькій області.

Із почуттям глибокої поваги, від імені Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету, міський голова Микола Юрчишин привітав Олександра Івановича з днем народження.

Міський голова подякував Олександру Івановичу за невтомну, самовіддану та відповідальну працю для розвитку Хмільника, як міста-курорту, для поліпшення інфраструктури міста та досягнення добробуту територіальної громади.

- Я зичу Вам, Олександре Івановичу, міцного здоров’я, душевного спокою та невичерпного життєвого оптимізму. Нехай ніколи не полишає Вас відчуття значущості своєї праці та особистого внеску у розвиток нашого міста та України, - сказав міський голова, вітаючи земляка.

Олександр Іванович подякував міському голові за привітання та на згадку про сьогоднішню зустріч подарував очільнику громади серію книг про містобудівний розвиток, про перспективне планування території.

Підписуйтесь на сторінку Хмільницької міської ради у мережі «Facebook» https://www.facebook.com/HmilnykMRada

Більше цікавих новин на Telegram-каналі Хмільницької міської ради: Хмільник. Міська рада https://t.me/Khmilnykmiskarada

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу