• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Чим цікава «Хмільницька громада»?

eye

486

06.04.2021 12:45

RSS

Вітаємо! Уже традиційно за результатами кожного місяця ми готуємо для Вас черговий випуск інформаційного бюлетеня міської ради «Хмільницька громада».  

У номері за березень можна ознайомитися з  добіркою  важливих  ініціатив міського голови Миколи Юрчишина та депутатського корпусу міської ради, дізнатися про головні активності у нашій громаді за цей період.

Ви знайдете тут офіційну інформацію  про те, як працювали депутати міської ради, які ключові рішення ухвалювали,  які обмеження  і заборони встановлено комісією з ТЕБ та НС, як триває підготовка Стратегії розвитку громади до 2027 року, як подати онлайн заявку на вакцинацію …    

Ви почитаєте і про актуальні конкурси для учнів шкіл  та вихованців позашкільних закладів, що покликані мотивувати дітей  і молодь до творчості та патріотизму, щоб наша громада ставала більш дружньою до дітей та молоді.

Березневий випуск інформаційного бюлетеня можна завантажити тут

Попередні випуски бюлетеня Ви можете переглянути за таким посиланням 

Щоб отримувати найоперативнішу інформацію про події у нашій громаді,  можете підписатися на розсилку новин і анонсів, що публікуються на сайті міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua   

Читайте  і  завжди першими будете в курсі важливих подій у нашій громаді!

«Хмільницька громада» - для Вас! 

Назад до розділу