• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Вихованка Центру творчості підкорила «STAR WAY»

eye

571

06.04.2021 13:33

RSS

18 березня 2021 року підбито підсумки дистанційного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу  дитячо-юнацької журналістики «STAR WAY». Із приємністю сповіщаємо, що серед переможців конкурсу є вихованка Центру дитячої та юнацької творчості Пастушенко Катерина (гурток «Творча майстерня відеографії», керівник гуртка  Володимир Пастушенко).

Талановита хмільничанка представила на конкурс свою творчу роботу  Стоп  булінг  «Не ображай сам і не дозволяй іншим ображати!», у номінації «Соціальне відео».

За підсумками журі  Пастушенко Катерина посіла перше місце у Всеукраїнському фестивалі - конкурсі «STAR  WAY» і була відзначена Дипломом першого ступеня, кубком та подарунками.

Подякою від організаторів заходу  був  нагороджений керівник гуртка Пастушенко Володимир за підготовку призерки конкурсу.

За цієї приємної нагоди щиро вітаємо переможницю та її креативного наставника.

Бажаємо і надалі примножувати позитивний імідж нашої Хмільницької громади  своїми успішними досягненнями!

Ми всі пишаємося вами!

Детальніше:

Всеукраїнський фестиваль-конкурс  дитячо- юнацької журналістики «STAR WAY» проводився в період  з 10 грудня 2020 року по 15 лютого 2021 року. Конкурс проходив під гаслом «Моє майбутнє – у моїх руках» .

Його організаторами виступили:  Комунальне некомерційне підприємство  «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний» Кременчуцької міської ради Полтавської області, Медіа-Центр «Зоряний TV» КНП «ДЗОВ «Зоряний», Управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської  ради, Департамент освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області.

Фестиваль-конкурс проводився за номінаціями:

Фестиваль-конкурс проводився за номінаціями:

Відео-робота:

інтерв’ю (тривалістю до 7 хвилин);
передача (тривалістю до 7 хвилин);
соціальне відео (тривалістю до 3 хвилин);
реклама (тривалістю до 1 хвилини).

Друкована робота:

стаття (розміром не більше 1 аркуша);
поезія (розміром не більше 1 аркуша).

Фото-репортаж (1 репортаж включає не більше 5 фото).

Фестиваль мав на меті залучення і стимулювання дітей та молоді до соціальної активності в громадському, культурному, економічному житті міста, країни, формування почуття гідності громадянина; виховання нового інтелектуально розвиненого, медіаграмотного  й духовно багатого юного   покоління – майбутнього нації, країни.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Джерело: http://cduth.osv.org.ua

Назад до розділу