• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Захист прав дітей – пріоритет у діяльності міської влади

eye

435

09.04.2021 12:44

RSS

8 квітня 2021 року за головуванням заступника міського голови з питань діяльності  виконавчих органів міської ради Андрія Сташка проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини та міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Розглянуто три  питання, серед яких: визначення місця проживання малолітньої дитини, погодження зняття з реєстрації місця проживання дитини, позбавленої батьківського піклування,  стан виконання 2 батьками своїх обов’язків стосовно виховання дітей, тощо.

На засіданні міждисциплінарної команди її членів ознайомлено зі списком дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, в т. ч. і з тими дітьми, справи яких у зв’язку з адміністративною реформою були передані службою у справах дітей Хмільницької РДА та Вінницької РДА службі у справах дітей Хмільницької міської ради в березні 2021 року.

Вирішено, що необхідно підготувати на наступне засідання інформації стосовно 9 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та виховуються в 6 сім’ях для підготовки та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Досить проблемним є питання девіантної поведінки підлітків, які проживають на території Хмільницької міської територіальної громади. Що з цим робити і як допомогти дитині не втратити соціальних зв’язків? Таке питання піднімалося стосовно однієї дитини, позбавленої батьківського піклування.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради 

Назад до розділу