• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У с.Куманівці гуртом впорядкували територію кладовища

eye

669

09.04.2021 13:36

RSS

Куди не має заростати стежка? – До  батьків, рідних, друзів, усіх, хто дорогий нашому серцю..

Споконвіку обов’язком нашої моралі є вшанування пам’яті про тих, хто пішов у засвіти… Ми маємо дбати про спокій душ спочилих, щоб і про нас не забували…    

8 квітня 2021 року активні жителі с. Куманівці Хмільницької міської територіальної громади на чолі зі старостою Андрієм Титулою навели порядок на католицькому кладовищі: повирубували чагарники, зібрали сухе листя і траву, побілили штахети. – Про це повідомляється на сторінці Будинку культури с. Куманівці у Фейсбук.


 

Староста Андрій Титула розповідає, що працівники будинку культури та бібліотеки,  працівники КЗ «Куманівецький ЗЗСО І – ІІ ст.», сільської ради та ФАПу  5 квітня провели акцію з благоустрою «Чисті узбіччя». Гуртом впорядкували територію біля сільського будинку культури та пам’ятника полеглим воїнам у роки Другої світової війни. На довколишній території школи позагрібали листя, побілили дерева та бордюри. Упорядковували квітники та прилеглу територію біля сільської ради.

«Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя, – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у поминальні дні… Значно важливіше не забувати дорогу до місця їх останнього спочинку, аби могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований. Хочеться закликати мешканців сіл: "Давайте підтримувати чистоту і порядок там, де поховані наші дідусі, бабусі, батьки, сусіди..", - підсумовує Андрій Петрович та щиро дякує усім односельчанам за суспільно-корисну працю для громади.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу