• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У с.Думенки Хмільницької громади посадили самшитовий гай

eye

521

09.04.2021 13:50

RSS

Людина народжується для добрих справ…

Приємно, що приклади дбайливого господарювання у Хмільницькій міській територіальній громаді продовжуються …

8 квітня 2021 року працівники культури клубних і бібліотечних закладів, медичні працівники та активні мешканці сіл: Думенки, Лозова, Педоси Хмільницької міської територіальної громади разом зі старостою Ганною Бичок провели екологічну акцію "Самшитове поріччя". – Про це повідомляється на сторінці Думенський сільський клуб у Фейсбук.

Ініціативні мешканці села зібрали до пів тисячі обрізаних гілочок самшиту та вкорінили рослину вздовж берега річки "Вариводки"- поріччя. Односельчани певні, що через рік, коли кущі самшиту приживуться, їх можна буде висадити на постійні місця.

На цьому естафета добрих справ у громаді не закінчується. Вже 14 квітня планується провести акцію «Посади свою квітку пам’яті воїнам», - каже староста Ганна Бичок:

-         На цьому тижні, за ініціативи працівників культури та бібліотеки, ми спільними зусиллями впорядкували братську могилу, пам’ятник воїнам-односельчанам, пам’ятний знак вдовам загиблих фронтовиків у селі Думенки. До цієї хазяйської справи долучилися небайдужі жителі нашого села Мормитко Людмила, Котик Ніна, Сторожук Василь. Також активну участь взяли і діти, які разом із дорослими наводили лад і порядок. Хочемо в нашій громаді облаштувати чотири квітники, на яких посадити багаторічні квіти: барвінок, конвалію, мальви, ромашки… Щоб створити затишок у нашій громаді, прошу 14 квітня по обіді небайдужих односельчан долучитися до спільної праці.      

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу