• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком вирішив значну частку соціальних питань

eye

472

12.04.2021 14:09

RSS

9 квітня  2021 року під керівництвом міського голови Миколи Юрчишина відбулося позачергове засідання виконавчого  комітету Хмільницької міської ради.

Загалом у порядку денному засідання налічувалося 25 питань. Значна їх частка стосувалася питань соціального напрямку. Це, зокрема, звернення громадян у складних життєвих обставинах  про надання матеріальної допомоги для лікування онкологічних захворювань, проведення складних операцій, тривалого реабілітаційного лікування. Рішення з цих питань виконавчий комітет ухвалив у пріоритетному порядку.

Також виконком ухвалив рішення про фінансування з місцевого бюджету коштів для надання допомоги:

·         учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС І  та ІІ категорії до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля (33 тис. грн);

·        громадянам, в яких народилося двоє або більше дітей одночасно (20 тис. грн).

Своїм рішенням виконком утворив Комісію з питань звільнення окремих категорій осіб/сімей від плати за надання соціальних послуг, затвердив новий склад Комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, а також  Комісії з питань надання визначених видів адресних соціальних допомог, погодивши відповідні Положення про діяльність цих Комісій. 

Значна частка ухвалених рішень стосувалася питань щодо захисту прав дітей – встановлення опіки над малолітньою дитиною, дозвіл на дарування частки квартири, де право користування має малолітня дитина, погодження зняття з реєстрації місця проживання дитини, позбавленої батьківського піклування.

За рішенням виконкому змінено ліміти споживання енергоносіїв та водопостачання бюджетним установам міської громади та визначено термін закінчення опалювального періоду  в населених пунктах міської територіальної громади.

Три рішення виконкому стосувалися погоджень ФОПам місць для здійснення ними сезонної торгівлі баштанними культурами. 

Окремим рішенням виконком сформував склад  Координаційної ради, яка опікуватиметься національно-патріотичним вихованням дітей та молоді у громаді, затвердив посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та склад комісії для здійснення перевірок стану військового обліку у 2021 році.  

Також виконком затвердив Порядок створення та використання матеріального резерву громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.  

Крім цього, за клопотанням комунальних підприємств міської ради, виконком ухвалив рішення про внесення змін до договорів оренди комунального майна.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

 

Назад до розділу